Биоком Трендафилов с участие на БУЛМЕДИКА и БУЛДЕНТАЛ 2020 от 7 до 9 октомври 2020г

„Биоком Трендафилов” ЕООД Ви кани в зала 3 щанд А8 в Интер Експо Център - София, на международното специализирано изложение БУЛМЕДИКА И БУЛДЕНТАЛ 2020 от 7 до 9 октомври 2020г.

Ще Ви представим иновативното си решение за дезинфекция з здравни заведения – система  Nocospray.

NOCOPRAY e уникална система за дезинфекция на базата на водороден пероксид с бактеридно, фунгицидно, вирусоцидно и спороцидно действие. Състои се от газообразуващи уреди, подходящи за помещения с различни обеми и дезинфектант, предлаган в различни разфасовки.

Системата е ефикасна срещу най-опасните патогени - Escherichia coli, Рseudomonas Aeruginosa, Clostridium difficile, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, гъбички от рода Candida, Mycobacterium terrae, др.

Със системата се постига ефективна дезинфекция на въздуха и всички повърхности - уредът превръща дезинфектанта в газ и създава изкуствено течение в помещението, като по този начин подсигурява дезинфекция дори на най-труднодостъпните места.

Nocospray дезинфекцира инструменти, оборудване и всякакви повърхности. Поради специалният режим на преобразуване на дезинфектанта в газообразно състояние, при контакт с повърхностите не предизвиква корозия и оксидиране. Със системата могат да се третират всякакви повърхности, включително и електроника.

Nocospray е автоматична система, която не изисква човешка намеса, тъй като може да бъде включена чрез функция отложен старт, а като добавим и автоматичното спиране, това я прави много подходяща за ежедневна дезинфекция през неработните часове в помещението.