Честване на Ден на хранително-вкусовата промишленост в България с участие на биотехнолозите на фирма „Биоком Трендафилов" ЕООД

                                                                             

Биотехнолозите на фирма „Биоком Трендафилов" ЕООД Катерина Пеева и Стефан Малаков присъстваха на „Ден на хранително-вкусовата промишленост в България", съпроводен от ХIX Национална научно-практическа конференция с международно участие на тема: „Хранителна индустрия в България – настояще и бъдеще" и Националния конкурс на СХП „Хранително-вкусовата промишленост – нови продукти и технологии 2022 година".

Празникът беше открит от председателя на УС на СХП – Светла Чамова, като след това последваха приветствия към присъстващите от Министъра на земеделието и официалните гости.

Сред избраните да представят новите продукти и технологии през 2022г. беше и нашият инж.технолог – Катерина Пеева, която представи презентация на тема „Как да постигнем идеалното производство", която включваше най-иновативните продукти на фирмата:

- EnSURE Touch – последна генерация интелигентен хигиенен и микробиологичен контрол;

- Nocospray – иновативна система за едновременна дезинфекция на въздух и повърхности;

- Extenso – Революция в анализа на мляко! Цялостна система за едновременно откриване на 17 групи антибиотици и токсини (над 100 контаминанта) само за 13 минути;

- Promicol – технология за доказване на микробиологичното качество на храни и напитки;

Фирма „Биоком Трендафилов" ЕООД бе наградена с грамота в знак на признателност на изключително ценната подкрепа и успешно сътрудничество в подпомагане дейността на Съюза по хранителна промишленост".

За нас беше удоволствие.

Благодарим Ви!