„За да си щастлив, трябва да си полезен"

С тази мисъл се вписва в живота и в списанието „Жените, които променят" г-жа Димитрина Трендафилова – изпълнителен директор на фирма „Биоком Трендафилов" ЕООД.

На 22.06.2021. в гр. София бе проведено събитието, което събра 100-те най-влиятелни жени на България, сред които е и госпожа Димитрина Трендафилова. Поводът бе излизането на пазара на първия алманах на успеха и женската сила, продуциран от в-к „24 часа" и MILA.bg.

В луксозното издание на списанието са събрани профилите и историите на 100 от най-успелите и влиятелни жени в България. Повечето са познати в сферата, в която работят, но имат обща черта – най-добрите са в своята област. Представителки на нежния пол, които в своята професия са на световно ниво, постигайки максималните стандарти. Г-жа Трендафилова, заедно с останалите жени, беше удостоена със сертификат за своя пример и послание в списанието.

„Добрият мениджър възпитава с личен пример и вдъхновение"

Успехът не е визитки и кариера, а когато уважаваш себе си, познаваш се и си щастлива с тази, която си. Това те прави човек, който променя света. Мъдра формула на щастливата жена, изречена от едно 14-годишно момиче без сценарий. Емоционалните думи на Елина Хира събраха в две изречения смисъла и посланието на един успешен проект за нежния пол  - „Жените, които променят". Ученичката е най-малката сред младите, които задаваха въпроси на 100-те успели българки, а те с радост подадоха ръка на следващото поколение лидери с личния си пример, откровените истории на своя успех и формулата за щастието.

„Събрахме се да покажем визитките ви и да говорим за успеха ви.

А се оказа, че вашият успех далеч не е успехът от визитките ви.

Благодаря ви, че споделихте на нашите страници истинското лице на успеха си – вашите семейства, деца, близки и любими хора, заради които и благодарение на които имате гориво да постигате" , поздрави 100-те жени и Мила Иванова. Главната редакторка на MILA.bg. мотивира защо се прави всичко това, посочвайки 14-годишната Елина:

„Те идват след нас и ни гледат."