Побарајте учество до 26.11.2021 година. во ексклузивниот вебинар на „Биоком Трендафилов" - „Extenso - Револуција во анализата на млекото"

Во декември, заедно со производителот Unisensor, Биоком Трендафилов организираше специјален вебинар на тема "Extenso – Револуција во анализата на млекото"

За прв пат ќе го демонстрираме единствениот систем на пазарот кој дава целосна слика на млекото за присуство на антибиотици и токсини за само 13 минути.

EXTENSO може да се прилагоди според вашите потреби со избирање на идеална комбинација на загадувачи и оптимизирање на трошоците во зависност од тоа дали ви треба периодично или дневно следење.

Идентификувајте ги сите групи на антибиотици во вашето млеко, откријте го постоењето на оние кои досега ви биле скриени за подобра ферментација со имплементирање на иновацијата EXTENSO!

Побарајте учество на ексклузивниот вебинар до 26.11.2021 годинасо испраќање на е-пошта на macedonia@biokom-trend.com