Biokom Trendafilov > Product Page
ELIZA тестови
ELIZA тестови

ELIZA тестови за количинско мерење на туѓи видови млеко во млеко и сирење

RC Bovino - тест за количинско мерење на присуство на кравјо млеко во овчо и козјо млеко или сирење

RC Caprino - тест за количинско мерење на присуство на козјо млеко во овчо и кравјо млеко или сирење

Biokom Trendafilov

RC Bovino

Тест за количинско мерење на присуство на кравјо млеко во овчо и козјо млеко или сирење

Biokom Trendafilov

RC Caprino

Тест за количинско мерење на присуство на козјо млеко во овчо и кравјо млеко или сирење

Предности

  • Лесни за користење - нема потреба од специјална обука
  • Брз - резултат за 10 минути
  • Висока чувствителност
    • Млеко - 0,1% примеси во млеко
    • Сирење - 0,5 % примеси во сирење
  • Употреблив за млеко и сирење
  • Употреблив за секој тип млеко: сурово и пастеризирано, полномасно, обезмаслено, сурутка
  • Визуално или фотометричко читање на резултатите
Biokom Trendafilov

ПОСЛЕДНО ВИДЕНИ ПРОИЗВОДИ