Biokom Trendafilov > Product Page
GlutenTox Pro ELISA Competitive
GlutenTox Pro ELISA Competitive
ELISA тест за определување на количество на глутен во широк опсег во хидролизирани примероци

GlutenTox ELISA Competitive е конкурентна имуносорбентна анализа поврзана со ензими за квантификација на нивото на глутен во широк опсег од 6,25-200 ppm. Тестот е наменет за анализа на хидролизирани примероци (пиво, храна за бебиња и други). Тестот користи специфични Г12 антитела кои го фаќаат глутенскиот дел што предизвикува целијачна болест.

 

Предности​:

  • Широк опсег: 6,25 - 200ppm содржина на глутен
  • Резултат за 1 час и 30 минути
  • Квантитативно откривање на глутен во примероците
  • Потврден за многу видови хидролизирани примероци
  • Нема вкрстена реакција
  • Компатибилен со HACCP, ISO 22000, BRC, IFS

ПОСЛЕДНО ВИДЕНИ ПРОИЗВОДИ