Biokom Trendafilov > Product Page
GlutenTox Pro Surface
GlutenTox Pro Surface
Брз тест за откривање на глутен по површини

Наменет специјално за хотели, ресторани, угостителски производи и производители на храна и пијалоци, GlutenTox Pro Surface е тест за откривање на глутен, лесен за употреба на површини. Тестот користи специфични Г12 антитела кои го фаќаат глутенскиот дел што предизвикува целијачна болест.

 

Предности:

  • AOAC сертифициран за разни матрици и површини
  • Резултати за помалку од 10 минути во само 2 чекори
  • Чувствителност - 10 ng / cm2
  • Метод потврден за повеќе типови површини
  • Компатибилен со HACCP, ISO 22000, BRC, IFS
  • Не е потребна лабораториска опрема

ПОСЛЕДНО ВИДЕНИ ПРОИЗВОДИ