Biokom Trendafilov > Product Page
IC Buffalo
IC Buffalo
Брз тест за откривање на кравјо во биволско млеко

 

Biokom Trendafilov

Предности

 • Лесен за користење: нема потреба од специална обука
 • Едностепена процедура
 • Брз: резултати за 10 минути
 • Високо чувствителен: открива 0,5% примеси на кравјо млеко
 • Употреблив за секој тип млеко - сурово и пастеризирано, полномаслено и обезмаслено
 • Визуелно читање на резултатите

Изработка на тестот:

 1. Разредете ја пробата: помешајте 5 капки од разтворот за разредување со 1 капка млеко во епруветка. Лесно промешајте.
 2. Поставете ја лентичката.
 3. Почекајте 10 минути и прочитајте го  резултатот.
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Интерпретација на резултатите

 • Позитивен резултат - Црвена и сина линија во централната бела зона на тест лентата.
 • Негативен резултат - Една сина линија во централната бела зона на тест лентата.

ПОСЛЕДНО ВИДЕНИ ПРОИЗВОДИ