Biokom Trendafilov > Product Page
ZymoSnap ALP
ZymoSnap ALP

Мерење на дозволеното ниво на ензимот алкална фосфатаза по пастеризација на млекото

Сајт на производителот                                                             Симнете го каталогот

Предности

 • Брз - резултат за 5 минути
 • Лесен за употреба
 • Сигурен – висока чувствителност
 • Сигурен – уред “се во едно”
 • UHT и ESL кравјо, козјо и овчо млеко
 • Нискомаслена и полномаслена павлака
 • Меки и тврди сирења
 • Ароматизирани млека и шејкови
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Исполнување на тестот

 1. Додадете 75 µl примерок (млеко) или 10% (сооднос тежина/волумен) хомогенизиран млечен производ во епруветата на уредот
 2. Затворете ја епруветата
 3. Скршете и притиснете
 4. Протресете
 5. Инкубирајте на 37°С за 5 мин.
 6. Поставете во луминометарот и прочитајте го резултатот

ПОСЛЕДНО ВИДЕНИ ПРОИЗВОДИ