Biokom Trendafilov > Product Page
Nocospray, Nocomax и Nocolyse
Nocospray, Nocomax и Nocolyse
Ефективни решенија за обезбедување на безбедно опкружување на гостите и персоналот во туристичкиот бизнис

Хотелите се јавни места каде гостите, персоналот и посетителите се во директен контакт едни со други. Поради оваа причина ризикот од пренесување на вируси и бактерии од личност до личност е многу голем. Преносот може да се одвива преку (ракување, кашлање, кивање и т.н.) или индиректно (рачки на вратите, чешми на мијалник, храна, облека, предмети и т.н). Покрај тоа, вирусот преживува на предмети и површини подолг временски период. Од овде следи дека чистењето и дезинфекцијата се исклучително  важни и кон нив мора да се пристапи професионално и внимателно.

Ако навистина барате ефективни решенија и методи за превенцијата против коронавирус, контактирајте го "Биоком Тренд" ДООЕЛ, за да споделиме искуство. Во Македонија ние Ви нудиме еден од најефикасните системи за биодезинфекција на површини и воздух NOCOSPRAY/NOCOLYSE, кој има целосен докажан спектар на дејствување - бактерицидно, фунгицидно, спороцидно и вирусоцидно – вклучително и против коронавирус COVID-19, како и вирусите на свинскиот (H1N1) и птичјиот грип (H5N1).

Дезинфекциите се одобрени од Министерство на Здравство на Република Бугарија.

Biokom Trendafilov

Nocospray & Nocomax - системи за био-дезинфекција на воздух и површини

Nocospray - третира простории од 10 до 1 000 м³

Nocomax - третира простории од 500 до 20 000 м³

  • Овие системи се користат од различни структури, како што се РЗИ, болници, детски градинки, канцеларии, компании и општини, за дезинфекција на воздух и површини како решение за да се ограничи можноста од инфекција на минимум.

Овде можете да ја најдете и официјалната ДЕКЛАРАЦИЈА на производителот Oxy'Pharm, гарантирајќи ефикасност против Коронавирус

ПОСЛЕДНО ВИДЕНИ ПРОИЗВОДИ