Biokom Trendafilov > Product Page
Porta BHB
Porta BHB
Лесен, теренски тест за следење на нивото на BHB (бета-хидрокси-бутират)
Biokom Trendafilov

Предности

  • Користи млеко, а не урина
  • Леснодостапен и удобен
  • Тестиран за работа на поле и одобрен во светски рамки

Изработка на тестот:

  1. Потопете ја тест лентата во млекото и почекајте 1 минута
  2. Споредете со шаблонот.
Biokom Trendafilov

ПОСЛЕДНО ВИДЕНИ ПРОИЗВОДИ