Kërkoni pjesëmarrjen tuaj deri më 26.11.2021. në webinarin ekskluziv të "Biokom Trendafilov"– "Extenso - Revolucioni në analizën e qumështit"

Në dhjetor, së bashku me prodhuesin Unisensor, Biokom Trendafilov do organizoj një webinar special mbi "Extenso – Revolucioni në analizën e qumështit"

Për herë të parë do të demonstrojmë të vetmin sistem në treg që jep një pamje të plotë të qumështit për praninë e antibiotikëve dhe toksinave në vetëm 13 minuta.

EXTENSO mund të personalizohet sipas nevojave tuaja duke zgjedhur kombinimin ideal të ndotësve dhe duke optimizuar kostot në varësi të faktit nëse keni nevojë për monitorim periodik ose ditor.

Identifikoni të gjitha grupet e antibiotikëve në qumështin tuaj, zbuloni ekzistencën e atyre që ju janë fshehur deri tani për një fermentim më të mirë duke zbatuar inovacionin EXTENSO!

Kërkoni pjesëmarrjen tuaj në webinarin ekskluziv deri më 26.11.2021. duke na dërguar një email në kosovo@biokom-trend.com