FARMER EXPO RAKOVSKI 2019

BIOKOM TRENDAFILOV OF FARMER EXPO GR. RAKOVSKI

Biokom Trendafilov merr pjesë në FARMER EXPO Grakovski Rakovski 14 Shtator 2019 - ushqimi i vetëm i këtij lloji Rakovski në një nga zonat më të forta të mbarështimit të blegtorisë në Bullgari.

Ekspozita mbahet me iniciativën e organizatës prodhuese Fermë qumështi", e cila pret komunën e Rakovskit dhe mbështetet nga Ministria e Bujqësisë, Ushqimit dhe Pylltarisë, Fondi Shtetëror "Bujqësi", agjensia ekzekutive për përzgjedhjen dhe riprodhimin në blegtorinë dhe Shoqatën Kombëtare të Kuajve.