Biokom Trendafilov > Product Page
AFLASENSOR
AFLASENSOR
Test i shpejtë për zbulim të aflatoksinës M1 në qumësht

                                                           Shkarkoni katalogun

Përfitimet

 • Ndjeshmëria – 0.025 ppb
 • I përshtatshëm për të gjitha llojet e qumështit
 • I përshtatshëm për qumësht të freskët dhe UHT
 • Rezultatet e shpejta – në 10 minuta
 • E saktë dhe shpresdhënës
 • Leximi vizual dhe/ose instrumental
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Përgatitja e provës:

Përmbushja në disa hapa të thjeshtë

 1. Shtoni qumështin e provës
 2. Incuboni
 3. Zhyteni shiritin
 4. Lexoni rezultatet pas ngjyrosjes së linjave të provës

Interpretimi vizual

 • Nëse linjat e provës janë me ngjyra më të forta se kontrolli, testi është negativ dhe ka një përqendrim më të ulët të aflatoksinës.
 • Nëse linjat e proves janë me të njëjtin intenzitet të ngjyrës si vija e kontrollit, testi përmban aflatoksinë, në kufirin vizuel të leximit të testit
 • Nëse linjat e provës janë më pak të ngjyrosura se kontrolli ose nuk janë të dukshme, testi është pozitiv.
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA