COMET 4 + Eclipse Farm 4G
COMET 4 + Eclipse Farm 4G

Një pike qumësht,një minutë nga koha juaj!

Zbulim automatik të më shum se 50 mbetjeve të antibiotikut në qumësht me rezultate në kohë reale,kudo që të jeni.

 

CОМЕТ 4 është sistemi i parë në treg i cili mundëson që në mënyrë automatike të realizohet skrining test për antibiotikë dhe të shpërndahen rezultatet në kohë reale. Thjeshtë vendosni një pikë qumështi në epruvetën Eclipse Farm 4G, filloni analizën nga telefoni juaj mobil dhe  COMET 4 në mënyrë automatike do ta realizon testin për më pak se 2,5 orë.Rezultatet ju dërgohen në telefonin tuaj smart; profil ose e-mail në kohë reale.

 

COMET është pajisje me 4 pozicione për analiza të njëkohësishe pse individuale të katër testeve të Eclipse Farm 4G. Pajisje përmban temperaturë konstante ndërsa testi kontrollohet nga telefoni mobil ose tableti në vazhdim. I lidhur me WiFI, rezultatet dërgohen në kohë reale deri tek pajisjet tjera dhe barazohen në platformën  Test4all .

 

                

 

Karakteristat

  • I leht për realizim – testet mund të bëhen nga fermerët,shoferët,laborantët
  • Lexues mobil – realizohet në fermë,në pika grumbulluese ose në pranimin e qumështit në fabrika
  • Rezultatet në kohë reale – fitoni rezultate në kohë reale në pajisjen tuaj smart,profil dhe e-mail.

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA