ECLIPSE FARM + COMET
ECLIPSE FARM + COMET

Test i spektrit të gjërë në të gjithë rrugën e qumështit

Testi më i lehtë për t'u përdorur, gjerësisht i zbatueshëm deri në qumësht - ferma, kamionë, kompani, laboratorë.
Ai bazohet në frenimin e Bacillus stearothermophilus var.Calidolactis.

 • Gabimet shmangen dhe rezultatet standardizohen
 • Garanton përfundimin më të mirë të testit
 • Arrin ndjeshmërinë më të mirë 

Përparësitë

Ajo merr një zgjidhje për ju

 • Nuk kërkon personel të kualifikuar
 • Inkubon në 65 ° C
 • Lexim i paanshëm
 • në mënyrë automatike përcakton fundin e analizës
 • Interpretoni rezultatet
 • 8 analiza. Kushdo mund të fillojë dhe lexojë në mënyrë të pavarur!
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Përfundimi i testit:

Procedura në tre hapa të thjeshtë

 • Shtoni një provë
 • Klikoni Fillimi
 • Rezultatet në ekran

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA