Eclipse 4G + COMET 32
Eclipse 4G + COMET 32

Test i gjerë spektroskopik për zbulimin e substancave frenuese në qumësht.

  • Automatik: analiza ndalon automatikisht. Rezultatet sasiore dhe cilësore raportohen në ekran.
  • Test me shumë skrining: Zbulon 50 antibiotikë nga 8 grupe të ndryshme
  • Formati: Pjatë, 1 deri në 31 mostra njëkohësisht. 

                

Biokom Trendafilov

aplikimi:

  • Për qumështin e papërpunuar të lopës, deles dhe dhisë

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA