Biokom Trendafilov > Product Page
Extenso
Extenso
Pa përgaditje të provës

Përparësitë

  • Zbulimi i njëkohshëm i të gjithë antibiotikëve dhe toksinave në një analizë
  • Detekton 90 kontaminent
  • Rezultatet vetëm në 13 minuta
Biokom Trendafilov

Shumëfunksional dhe fleksibël

Testoni çfarë dëshironi: β -laktamat dhe Tetraciklina! Dëshironi më shumë përgjigje? Merrni Aflatoxin M1 dhe Chloramphenicol ose thjesht zbuloni të gjitha ndotësit e mundshëm brenda, poshtë ose afër MRL Evropiane.

Ju paguani vetëm atë që ju nevojitet!

Biokom Trendafilov

Teknologji të lartë

  • Alarmon Menaxherin tuaj të Cilësisë me SMS
  • Ruani të dhënat e marra (në kujtesën e brendshme të telefonit, kartën SD ose USB)
  • Paraqet një metodë automatike provë të lidhur me numrin e pjesës
  • Eksporton të dhënat në Excel ose PDF; shtyp të dhënat
  • Ndarja e të dhënave përmes Wi-Fi, të dhënave celular (kartës SIM) ose Bluetooth 4.0
  • Dërgon rezultate në serverin tuaj me email ose SMS
  • Lidhet me sistemin e menaxhimit të cilësisë LIMS

shpejt

Me Extenso, ju merrni vetëm informacion për të gjithë antibiotikët dhe toksinat në qumësht në vetëm 13 minuta! Shumica e teknologjive marrin orë!

Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA