Biokom Trendafilov > Product Page
GMP тест
GMP тест

Test GMP për të zbuluar:

 • Përzierjet e hirrës në qumësht
 • Prania e mikroorganizmave psikotrofikë në qumësht
Biokom Trendafilov

Përparësitë

 • Lehtë për t’u përdorur – nuk kërkon trainim special
 • Procedura me një hap
 • Rezultati i shpejtë – në 5 minuta
 • Ndjeshmëri e lartë – zbulon 1-2% hirrë në qumështin e lopës
 • Mund të përdoret për qumësht të papërpunuar dhe qumësht pluhur
 • Leximi vizual i rezultateve

Përgatitja e provës:

 1. Përgatitni provën dhe hollojeni atë
 2. Zhyteni shiritin dhe prisni 5-10 minuta
 3. Lexoni rezultatin
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Interpretimi i rezultateve

 • Rezultati pozitiv - Vija e kuqe dhe blu në zonën e bardhë qendrore të shiritit të provës.
 • Rezultati negativ - Një vijë blu në zonën e bardhë qendrore të shiritit të provës.

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA