GlutenTox Pro ELISA Sandwich
GlutenTox Pro ELISA Sandwich
Testi ELISA për kuantifikimin e glutenit në përqendrime të vogla në ushqim

GlutenTox ELISA Sanduiç është një provë imunosorbuese e lidhur me enzimat në format sanduiç për përcaktimin sasior të niveleve të glutenit në ushqime. Testi përdor antitrupa specifikë G12 + A1 që kapin fraksione specifike të glutenit që shkaktojnë sëmundjen celiake. Specifikimi dhe ndjeshmëria e lartë e antitrupave në këtë provë lejojnë sasinë e përmbajtjes së glutenit në ushqime dhe pije në nivele shumë të ulëta.

 

Përparësitë:

  • Ndjeshmëria - përmbajtje gluten 0,6 ppm
  • Rezultati në 2 orë e 30 minuta
  • Zbulimi sasior i glutenit në mostra
  • Vleresohet për shumë matrica ushqimore
  • Nuk ka ndër-reaktivitet
  • Në pajtim me HACCP, ISO 22000, BRC, IFS

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA