GlutenTox Pro Surface Fast
GlutenTox Pro Surface Fast
Testi i shpejtë për zbulimin e glutenit në sipërfaqe

Projektuar posaçërisht për hotele, restorante, hotelierë dhe prodhues të ushqimit dhe pijeve, GlutenTox Pro Surface Fast është një test i shprehur dhe i lehtë për t’u përdorur për zbulimin e glutenit në sipërfaqe. Testi përdor antitrupa specifikë G12 që kapin fraksionin e glutenit që shkakton sëmundjen celiake.

 

Përparësitë​:

  • Rezultatet me vetëm një operacion
  • AOAC i çertifikuar për matrica të ndryshme dhe sipërfaqeve
  • Rezultatet në më pak se 4 minuta për nivele të larta të gluten dhe më pak se 10 minuta për gjurmët e glutenit
  • Ndjeshmëria - 10 ng / cm2
  • Metoda e vërtetuar për disa lloje sipërfaqesh
  • I pajtueshëm me HACCP, ISO 22000, BRC, IFS
  • Nuk kërkohet pajisje laboratorike

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA