GlutenTox Pro
GlutenTox Pro

Test i shpejtë për zbulimin e glutenit në ushqim dhe sipërfaqe

Përfitimet

  • Detekton gluten në grurë, elb, thekër dhe disa lloje të rralla të tërshërës
  • Mundësia për ndjeshmëri të ndryshme: 5 ppm, 10 ppm, 20 ppm, 40 ppm gluten
  • Rezultatet në më pak se 20 minuta
  • Asnjë pajisje speciale nuk nevojitet
  • Çertifikuar prej AOAC për matrica dhe sipërfaqe të ndryshme
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Detekton praninë e glutenit

  • Para hyrjes së lëndëve të para në kompani
  • Në sipërfaqet që vijnë në kontakt me ushqimin
  • Në produktet e gatshme

Analiza e mostrave të ushqimit

Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Analiza sipërfaqësore e sipërfaqeve

Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E TJERA NGA AJO KATEGORI

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA