HeatSensor DUO
HeatSensor DUO
Pajisje për inkubim dhe lexim të testeve për zbulim të antibiotikëve

 

Biokom Trendafilov

Përparësitë

  • Zhytje automatike e shiritit
  • Sinjal me zë dhe ndriçues
  • I leht për përdorim

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA