Biokom Trendafilov > Product Page
HrimaPRO SCC
HrimaPRO SCC

Analiza për të përcaktuar numrin e përgjithshëm të qelizave somatike në qumështin e freskët

 • Qumështi i lopës
 • Qumështi i deles
 • Qumështi i dhisë
 • Qumësht bualli
 • Lehtë për t’u përdorur
 • Ekonomik - 20 herë çmimi më i ulët se metodat konkurruese
 • Analizë e shpejtë – në 20 sekonda
 • i sigurt
 • E saktë - e regjistruar me metodën e referencës

Përparësitë

 • Çmimi më i ulët i 1 analizës për numërimin e qelizave somatike – 0.35 euro për vlerësim
 • Detekton mastitin subklinik dhe klinik – me shkak të detektueshëm
 • Rezultate të shpejta dhe të lehta për tu lexuar – nga 20 deri në 60 sekonda (60 analiza për orë )
 • Gama e matjes – nga 10 000 në 10 000 000 qeliza / ml
 • Përsëritshmëri e mirë e rezultateve
 • Pa kufizim në temperaturën e funksionimit
 • Ruani një numër të pakufizuar shënimesh në bazën e të dhënave
 • Kodimi i rezultateve me ngjyra
 • Azhurnimi automatik i softuerit dhe shërbimi në distancë
 • Dizajn i lehtë dhe kompakt
 • Printer i integruar
 • Ekran me prekje me miun pa tel të dhe tastierë për funksionimin optimal të pajisjes
 • Konsum i ulët i energjisë
 • 1 vit garancion të plotë
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Përdorim

Përmbushja në disa nivele elementare

 1. Provë qumështi
 2. Përzieni qumështin
 3. Vendosni një provë me ngjyrë 12ml në çip
 4. Vendoseni çipin në pajisje
 5. Rezultatet shfaqen automatikisht në ekran

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA