IC Ovino
IC Ovino

IC Ovino është një test i shpejtë i cilësisë për të zbuluar praninë e qumësht të deleve në qumësht lope, dhie ose bualli. Mund të testohen qumësht i plotë, i skremuar, i papërpunuar ose i pasterizuar.

Testi IC Ovino ju ndihmon të zbuloni lehtësisht papastërtitë e qumështit të deleve edhe para se qumështi të arrijë në prodhimin e qumështit.Ju gjithashtu mund të kontrolloni në fermë, pikën e grumbullimit të qumështit ose kamionin.

Ndjeshmëria e testit: 1% qumësht dele në qumësht lope, dhie ose bualli.

Biokom Trendafilov

Performanca e testit

  1. Përzieni kampionin dhe reagensin
  2. Prisni 10 minuta
  3. Raportoni rezultatin

- 1 rresht - rezultat negativ

- 2 rreshta - rezultat pozitiv

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA