Biokom Trendafilov > Product Page
IC Bovino и IC Caprino
IC Bovino и IC Caprino

Test IC

IC Bovino – test i shpejtë për të zbuluar shtesa të qumështit të lopës në qumështin e deles ose dhisë

IC Caprino – test i shpejtë për zbulimin e qumështit të dhisë ne qumështin e deles ose të lopës

Biokom Trendafilov

Përparësitë

 • Lehtë për t’u përdorur – nuk kërkon trainim special
 • Rezultati i shpejtë – në 10 minuta
 • Ndjeshmëri e lartë
 • Qumësht – 0,5 – 1% shtesa të qumështit të lopës dhe dhisë
 • Djathë – 1 – 2% shtesa të qumështit të lopës dhe dhisë
 • Mund të përdoret për qumësht dhe djathë
 • Mund të përdoret për çdo lloj qumështi: të papërpunuar dhe të pasterizuar, të yndyrshëm, me më pak yndyrë, hirrë
 • Leximi vizual i rezultateve

Realizimi i provës:

 1. Hollojeni provën. Përzieni butësisht.
 2. Vendoseni shiritin duke e drejtuar në drejtim të shigjetave në epruvetën për testim
 3. Prisni 5 minuta. Lexoni rezultatet.
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Interpretimi i rezultateve

 • Rezultati pozitiv - Vija e kuqe dhe blu në zonën e bardhë qendrore të shiritit të provës.
 • Rezultati negativ - Një vijë blu në zonën e bardhë qendrore të shiritit të provës.

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA