Biokom Trendafilov > Product Page
Nocospray, Nocomax, Nocolyse
Nocospray, Nocomax, Nocolyse

Nocospray & Nocomax - Sistem për dezinfektim të ajrit dhe sipërfaqeve​

Nocospray - Trajton sipërfaqe nga 10 deri në 1 000 м³                   

Nocomax - Trajton sipërfaqe nga 500 deri në 20 000 м³         

 • Bakterocid
 • Fungocid
 • Sporocid
 • Virusocid - veçanërisht edhe kundër koronavirusit COVID-19, viruset e gripit të derrit (H1N1)  dhe gripit të shpenzëve (H5N1)

Sistemi për dezinfektim NOCOSPRAY/NOCOLYSE (prodhim i kompanisë franceze OXY’PHARM) është me një gamë të plotë të treguar të veprimit (bakterocid,fungocid,sporocid dhe virusocid) dhe është efikas kundër nCOV - Coronavirus. (Koronavirus).

Koronavirusi është i ndjeshëm ndaj H2О(peroksidit të hidrogjenit) dhe reagon ndaj pajisjeve për dezinfektim shum më shum se sa noroviruset, adenoviruset ose poliviruset, tek të cilët  Nocospray jep shum rezultate të mira.Për dallim nga ata megjithatë është shum më infektues se sa ata.

Sistemi përbëhet nga aparati NOCOSPRAY për dezinfektim të pajisjeve dezinfektuese dhe preparatit për dezinfektim Nocolyse. Dezinfektanti Nocolyse bazohet në peroksidin e hidrogjenit i cili është 100% biotretës dhe kjo e bën preparatin më të mirë dhe më të sigurt, jo të rezikshëm në luftën kundër viruseve,bakterieve dhe sporeve në institucionet publike,çerdhet për fëmijë,shkollat,institucionet shëndetsore.

Ajo që e bën të ndryshëm sistemin për dezinfektim NOCOSPRAY/NOCOLYSE nga të gjithë të tjerët është ajo që bën dezinfektim të njëkohësishëm të ajrit, sipërfaqeve dhe hapsirave (dollapë,sirtarë,etj), të cilët janë në kontakt më shum me ajrin e dezinfektuar. Pajisja e shëndron dezinfektantin në gjendje të gaztë dhe krijon qarkullim intenziv artificial të ajrit në hapsirë, me çka mundësohet dezinfektim edhe i pjesëve më rëndë për tu arritur pa shkaktuar korozion,ndryshkje dhe oksidim, duke përfshirë këtu edhe elektronikën.

Sistemi është tërësisht i pamvarur dhe nuk kërkon intervenim nga njeriu.Sistemi ka veprim të dyanshëm: për mbrojtje kundër virusit ashtu edhe kundër shkaktarëve të infeksioneve sezonale nga gripi (1 herë në ditë me 1ml/m3) dhe për shok tretman në rast të infeksionit (1 herë në ditë me 3mk/m3), me efekt mvaret nga lloji i dezinfektantit të përdorur dhe kohës së trajtimit.

Dezinfektantët oficialisht janë të autorizuar nga Ministria e shëndetësisë së Bullgarisë.

Biokom Trendafilov

Përparësitë

 • Efektive kundër patogjenëve më të rrezikshëm në ambientet spitalore - Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Clostridium difficile, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, Candida spp., Mycobacterium terrae, etj.
 • Edhe dezinfektimi: pajisja e kthen dezinfektuesin në gaz dhe krijon rrjedhë artificiale të ajrit në dhomë, duke lejuar kështu dezinfektimin edhe në vendet më të paarritshme
 • Dezinfektimi i njëkohshëm i ajrit dhe i sipërfaqeve
 • Nuk shkakton gërryerje dhe oksidim - trajton të gjitha sipërfaqet, përfshirë elektronikën
 • Eliminon aromat
 • plotësisht i biodegradueshëm: I sigurt për mjedisin dhe nuk shkakton alergji
 • Ekonomik - 1 ml është i mjaftueshëm për të trajtuar 1 m³ vëllim në trajtimin ditor
 • Nuk ka nevojë për njeri - kursen kostot për harxhimet e punës
 • Nuk ka nevojë për shpëlarje
 • Ndalesa automatike, fillimi i anuluar

Shikoni mënyrën e punës në Nocospray & Nocolyse  https://www.youtube.com/watch?v=Kqa-V6NiPP0

Aplikimi:

 • Industritë ushqimore : objektet e përpunimit të ushqimit, tharëse, vende për pjekje të produkteve të qumështit, frigoriferë për ruajtje të produkteve jo të paketuara; depo,etj
 • Lokale të Kozmetikës dhe farmacisë; pjesë prodhimi, dhoma sterile, zona të përbashkëta
 • Objektet spitalore dhe shëndetësore (dhoma për pacientë, operacione, reanimacion, laboratorë etj.)
 • Ambulancat  
 • Praktika dentare 
 • Çerdhe për fëmijë dhe shkolla
 • Ferma të pulave: ambiente për tymosjen e vezëve; inkubatorë,kasetat e ruajtjes së vezëve,vendet para ngarkimit të vezëve,etj.

Për më shum informacione shikoni videon në linkun https://www.youtube.com/watch?v=XIfSyCu5b98

Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Dezinfektues gama

 • Nocolyse - dezinfektues për trajtime parandaluese (erë neutrale, mente ose vajra esencialë)
 • Nocolyse One Shot - dezinfektues për trajtime mjekësore (aromë neutrale ose vajra esencialë)
 • Nocolyse Food - Dezinfektues për sipërfaqet që vijnë në kontakt me ushqimin
 • Oxydor - deodorant
 

Kompleti monitorim i cilësisë

 • Nocotest - Shirita Colorimetrikë, të cilët zbulojnë praninë e peroksidit të hidrogjenit, për të kontrolluar që produkti shpërndahet në mënyrë të barabartë në dhomën e trajtuar.
 • Nocobox - Kontaktoni kutitë e marrjes së mostrave në sipërfaqe për të treguar praninë e mikroorganizmave.
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA