Biokom Trendafilov > Product Page
Test për progesteron
Test për progesteron
 • Përcaktimi i momentit të saktë për fekondim
 • Jep informacion të hershëm për lopë jo të mbarësuara që në ditën e 21 pas fekondimit
Biokom Trendafilov

Përparësitë

 

 • Kostot e lidhura me mbarësimin
 • Periudha midis pjelljeve
 • Tharja për shkak të jo pjellshmërisë
 • Problemet e fermerëve dhe veterinerëve në luftën kundër riprodhimit
 • Shpejtë - në vetëm 5 minuta marrim informacion mbi nivelin e progesteronit në qumësht (të lartë, të mesëm, të ulët)
 • Lehtë për t’u përdorur - menjëherë në vend, nuk nevojiten kushte sterile
 • Lehtë për t’u lexuar
 • Zvogëlon rrezikun e marrjes së një diagnoze të gabuar dhe marrjes së vendimeve të pasakta
 • Përmirëson pjellorinë e tufës
 • Siguron një rritje të qumështit dhe prodhimit të mishit
 • Përmirëson treguesit ekonomikë të fermës

 

Biokom Trendafilov

Realizimi i testit:

 1. Vendosni shiritin e provës
 2. Prisni 5 minuta
 3. Lexoni rezultatet

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA