Q-Swab
Q-Swab

             Pajisja universale për marrjen e mostrave të sipërfaqes

Përparësitë

 • Lehtë për t’u përdorur
 • Kursen kohë dhe para
 • Përsosmërisht hidraton mjediset e thata
 • Teknologji Snap-Valve (kapak thyer)
 • Pa përgatitur një mjedis ushqyes
 • Nuk ka nevojë të përdorni pipeta
 • Mund të përdoret i lagësht ose i thatë
 • Afat më të gjatë të prodhimit
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Realizimi i provës

 1. Provoni
 2. Vendosni tampon në epruvetë
 3. Thyejeni kapakun dhe lëshoni reagentin
 4. Derdheni në agar ose vendoseni në një mjedis të thatë

Pas aktivizimit të kapakut, mjedisi neutralizon mbetjet e pastruesve në provë dhe ndihmon që bakteret të rriten.

Mjedise të disponueshme: Buffered Peptone Water; Letheen Broth

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA