Readsensor
Readsensor
Pajisje për lexim të testeve për zbulim të antibiotikëve
 • Leximi optik i një rezultati sasior
 • Shtypja dhe ruajtja e rezultateve, duke eliminuar kështu gabimet subjektive

Biokom Trendafilov

Përparësitë

 • Rezultatet në 5 sekonda
 • Ekran me prekje (touchscreen)
 • Mat, interpreto dhe regjistron rezultatet nga shiritat e testit
 • Lehtë për t'u përdorur - siguron shpejtësi, objektivitet, komoditet dhe aftësi për të ruajtur të dhënat e provës në PC tuaj ose t'i shtypni ato me një printer të integruar.
 • Interpretim i qartë, i shpejtë dhe i saktë i rezultateve.
 • Përsëritshmëri e shkëlqyeshme e rezultateve.
 • Rezultatet mund të shfaqen, shtypen, ruhen ose transferohen në USB sipas porosisë
 • Futja e emrit të operatorit dhe produktit për të lehtësuar gjurmueshmërinë.
 • Kalibrimi automatik me shirit të referencës së jashtme.
 • Vend i posaçëm automatik dhe i motorizuar për shiritat

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA