Qese sterile
Qese sterile

Me kapacitet dhe dimensione të ndryshme.

Zgjidhje të besueshme dhe ekonomike

  • Mbledhje
  • Transport
  • Ruajtje
  • Inkubimi
  • Paketim
  • Homogjenizues për provë
Biokom Trendafilov

Karakteristika

  • Hapja maksimale e qeses për vendosjen më të lehtë të provave
  • Mbyllja, e cila heq rrezikun e ndotjes deri në pikën e përdorimit
  • Shumëllojshmëri të madhe të madhësive
  • Shiritë, që tregon madhësinë e qeses dhe aftësinë për të shënuar rezultatin

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA