TWINSENSOR RT
TWINSENSOR RT
Test i shpejtë për zbulim të mbetjeve sasiore të antibiotikëve β-llaktamëve dhe tetraciklinëve

Përparësitë

 • Detekton njëkohësisht dy grupet më të përdorura të antibiotikëve – β -laktamave dhe tetraciklinave
 • 10 minuta në temperaturën e dhomës
 • Leximi vizual dhe instrumental
 • Testi praktik, mund të përdoret në vende për grumbullim të qumështit
 • I lehtë për tu përdorur – me të mund të punojnë si laborantët ashtu edhe mbledhësit e qumështit, shoferët etj.
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Realizimi i provës

Përmbushja në disa nivele elementare

 1. Shtoni 200 µl qumësht në mini epruvetën me reagens
 2. Përzieni deri sa të homogjenizohet
 3. Inkubojeni për 4 min. në temperaturën e dhomës
 4. Zhytni shiritin në qumësht
 5. Inkubojeni edhe për 6 min. në temperaturën e dhomës
 6. Lexoni rezultatin vizualisht ose instrumental

Interpretimi vizual

Nëse linjat e provës janë më intensive se kontrolli, testi është negativ

Nëse linjat e provës janë më pak të ngjyrosura ose me ngjyra të barabarta sesa kontrolli, testi është pozitiv.

 1. Lëvizja e gabuar e qumështit
 2. Lëvizja e duhur e qumështit
 3. Pozitiv për ß -laktamat
 4. Pozitive për tetraciklinat
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA