TEST PËR UJË 5 NË 1
TEST PËR UJË 5 NË 1

Test i shpejtë i enzimës për përcaktimin gjysmë sasior të 5 parametrave të ndryshëm në ujë

 • nitritet
 • nitratet
 • fortësia e përgjithshm
 • klori i lirë
 • pH

Rekomandohet për testimin e ujit shpërlarës gjatë larjes së pemëve dhe perimeve, ujërat shpërlarës në industrinë ushqimore, për prodhuesit e lëngjeve (birra,lëngje,verëra,supa,etj), ujë të çezmes, prodhues dhe furnizues të sistemeve të osmozës së kundërt, shitore për peshq,pishina,akuariume,etj.

 

 

 

 

Karakteristika:

 • Rezultatet në më pak se 2 minuta
 • Ruajtje e lehtë
 • Formati: tub me 25-50 shirita të veçantë
 • Interpretimi vizual me etalon
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Përfundimi i testit:

 1. Zhyteni shiritin në provën e ujit
 2. Hiqeni pas 2-3 sekondave dhe tundeni për të larguar ujin e tepërt
 3. Lini shiritin në një sipërfaqe të thatë dhe të pastër për 2 minuta
 4. Lexoni rezultatin sipas shabllonit
Biokom Trendafilov

Shkurtesat e përdorura:

** - Parametra

*** - Propocion

**** - Ndjeshmëri/Precizitet

NO3  - Nitrate

NO2 - Nitrite

TH - Fortësia e përgjithshme

Cl - Klori i lirë

pH - Aciditeti

PRODUKTET E TJERA NGA AJO KATEGORI

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA