Biokom Trendafilov > Product Page
Filtër AQUA
Filtër AQUA
 • Shtëpiza nga çelik i pandryshkur
 • Element i filtrimit të polipropilenit me cilësi të lartë
Biokom Trendafilov

aplikimi:

 • Ujërat industriale
 • Sistemet CIP
 • pishina

Përparësitë

 • Siguron pastrimin e ujit pa kimikate
 • Në varësi të cilësisë së ujit, pastron nga 50,000 deri në 500,000 litra
 • Pasi lëngu i filtrimit të ketë mbaruar, elementi i filtrimit duhet të hiqet dhe të zëvendësohet
 • Presion i rekomanduar 2.5 atmosfera
 • Temperatura maksimale e ujit - 100°C
 • Lehtë për tu instaluar dhe mirëmbajtur
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA