Hirrë, Filtrat e Pastrimit të Shëllirës
Hirrë, Filtrat e Pastrimit të Shëllirës
Hria, shëllira  në të shumtën e rasteve përgaditen me kripë me kualitet të ulët, e cila përmban papastërti mekanike siç janë grimca të rrërës,tokës dhe argjirës.
  • Shtëpiza nga çelik i pandryshkur
  • Element i filtrimit të polipropilenit me cilësi të lartë

 

 

 

Biokom Trendafilov

aplikimi

  • Prodhimi i djathit
  • Produkte të mishit të konservuar
  • Ruajtja e frutave dhe perimeve

përfitimet

  • Pastron ndotjen deri në 98%
  • Absolutisht i sigurt për produktet
  • Mundësia e përdorimit të hirrës ose marinadës disa herë
  • Filtri është i aftë të punojë për disa ditë, gjë që minimizon koston e filtrimit
  • Instalim i lehtë
Biokom Trendafilov