Biokom Trendafilov > Product Page
Ngjyruesit
Ngjyruesit
Zbardhues
Biokom Trendafilov

Ngjyrues i gjelbërt

Shtohet në zbardhjen e djathit. Ngjyra normale e qumështit është e verdhë (sidomos në kullota të caktuara), e cila neutralizohet kur përzihet me jeshile. Shtohet para kulturës dhe kalciumit.

Ngjyrues i gjelbërt за сирене е продукт на база хлорофил, който придава естествен цвят на сиренето, действащ основно с каротеноидите. При работа с мляко, третирано с оцветителя, сиренето е с по-бял цвят от продукт, чиято суровина  не е третирана.

Sasia e ngjyrës e nevojshme për të arritur efektin optimal varet nga ngjyra e qumështit, përmbajtja e yndyrës dhe madhësia e grimcave të yndyrës (niveli i homogjenizimit). Shpërndarja homogjene arrihet duke përzier.

 

Biokom Trendafilov

Ngjyrues i gjelbërt Tredimix

Оцветителят TREDIMIX  придава естествен бял цвят на сиренето, като неутрализира жълтеникавия оттенък на продукта. Tredimix е оцветител с по-висока концентрация, което позволява по-нисък разход в суровината.
Biokom Trendafilov

Ngjyrosje portokalli

Тъмно оранжев разтвор без мирис за оцветяване на кашкавал. Количеството Оцветител, необходимо за постигане на  желаната цел от потребителя се установява с проби.
Biokom Trendafilov

Ngjyrues i kuq-portokalli

Червеникаво-кафява, тъмна течност, която придава цвят на сокове, сирена, сладолед, тестени изделия, сладкарски изделия, закуски, супи, десерти, месо и други хранителни продукти. Получава се жълт до оранжев оттенък в крайния продукт, в зависимост от хранителните продукти, преработка и използваното количество.

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA