Biokom Trendafilov > Product Page
Filtra me skaje
Filtra me skaje

Me mundësinë e montimit të drejtpërdrejtë në çorap ose tub në nyje pa nevojën e një shtëpize
Efektive – falë strukturës shumështresore ato mbajnë madje grimcat më të vogla dhe nuk bllokohen
Shumë rezistent – nuk deformojnë dhe kputen
Lehtë për tu zëvendësuar – nuk kërkohet ndalim i mjeljes për të zëvendësuar filtrin e dorës, zëvendësimi është i lehtë dhe i shpejtë në më pak se një minutë

Biokom Trendafilov

Çfar mbajnë filtrat(çfar ndalojnë):

  • Produkte të mastitit
  • Papastërti mekanike
  • Gjak i zgjeruar
  • fibër
  • Lëngjet e tjera

Udhëzimet e instalimit:

  1. Bashkangjit filtrin e mëngës në përshtatës
  2. Zhbllokoni kapakun e trupit
  3. Vendoseni filtrin me përshtatësin në shtëpizën
  4. Mbyllni kapakun e shtëpizës
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA