Biokom Trendafilov > Product Page
Kultura startere TREDIMIX
Kultura startere TREDIMIX

Lloje të ndryshme të kosit të thartë, Ajran, djathë, krem kosi, Mozzarella, Gouda

  • Kombinime të zgjedhura posaçërisht
  • Shije dhe aromë unike
  • Cilësi e vazhdueshme
  • Post acidifikim i ulët
  • Ekonomikisht efikas
  • Ulin kostot

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA