Biokom Trendafilov > Product Page
EndoSwab
EndoSwab

Kontrolloni cilësinë e pastrimit të endoskopit në 10 sekonda

Endoskopët janë të ekspozuar ndaj niveleve të larta të ndotjes mikrobike, gjë që krijon rrezikun e kontaminimit kryq dhe infeksioneve pacient-për-pacient. Për të zvogëluar ndotjen e vendeve të vështira dhe të zhvilluara pas endoskopit, kërkohen disa hapa të pastrimit dhe dezinfektimit. dhe sterilizimi varet nga pastrimi efektiv!

Testoni me Endoswab pas çdo larje endoskopi!

përfitimet

 • Tampon absorbues 3 mm për marrjen e mostrave maksimale
 • Gjatësia e lidhjes 2.4 m – optimale për marrjen e mostrave nga endoskopi
 • Teste të paketuara individuale
 • Съвместим с: 
  • Ultrаsnap – për testimin e sipërfaqes;
  • Aquasnap – për testimin e mostrave të ujit
Biokom Trendafilov
Biokom Trendafilov

Realizimi i provës

 1. Merrni një mostër të Endoswab nga endoskopi
 2. Me gërshërë sterile prerë tampon 3-5 mm nga aksesori direkt mbi tubin Ultrasnap
 3. Vendosni përsëri tampon në tubin e provës
 4. Aktivizoni Ultrasnap duke përdorur gishtin e madh dhe gishtin tregues për të thyer kapakun duke e palosur rezervuarin mbrapa dhe me radhë
 5. Shkundni për rreth 10 sekonda
 6. Lexoni rezultatin me luminometrin e Sistemit Sure Plus ose EnSure Touch

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA