Biokom Trendafilov > Product Page
Porta BHB
Porta BHB
I lehtë,test në teren për të hulumtuar nivelet e BHB (beta-hidroksi-butirat)
Biokom Trendafilov

Përparësitë

  • Përdorni qumështin, jo urinën
  • Lehtë për t'u përdorur dhe i përshtatshëm
  • Testuar për punë në terren dhe të aprovuar në të gjithë botën

Përgatitja e provës:

  1. Zhyteni shiritin e provës në qumësht dhe prisni 1 minutë
  2. Krahaso me shabllonin.
Biokom Trendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA