Biokom Trendafilov > Product Page
BHB Check
BHB Check
  • Specifikuar si  „Standardi i Artë“ në zbulimin e ketosis
  • Detekton ketozën me vetëm 1 pikë gjaku
  • Rezultatet në 5 sekonda

Biokom Trendafilov

Metoda e përdorimit:

  1. Vendoseni shiritin e provës tek lexuesi
  2. Prisni derisa pajisja të tregojë temperaturën e jashtme dhe kodin në të cilin është vendosur
  3. "Rënia e ndezjes" do të shfaqet në ekran
  4. Merrni 0,7 µl (1 pikë) gjaku
  5. Hidhni provën në fole
  6. Prisni 5 sekonda dhe lexoni rezultatin e ekranit
  7. Rezultati ≥ 1.4 (mmol / l) tregon praninë e ketosës

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA