Biokom Trendafilov > Product Page
Kultura për kos shtëpiak
Kultura për kos shtëpiak

Kultura e kosit shtëpiak „Biokom Trendafilov " EOOD përmban baktere të lizofilizuara Lactobacillus bulgaricus dhe Streptococcus thermophilus, të domosdoshme për prodhimin e kosit të vërtet të thartuar bullgar.

BiokomTrendafilov

Karakteristika

  • Dozohet lehtë dhe fermenton sasi të ndryshme të qumështit
  • Lehtë për tu përgatitur – për 1 natë
  • Një paketë është e mjaftueshme për 100 litra qumësht

Kulturat e tjera

  • Kultura probiotike për kos shtëpiak për 100l qumësht
  • Kultura për djathin shtëpiak 1nr. për 100l qumësht
  • Kultura për djathin shtëpiak 1nr. për 100l qumësht

Provoni edhe produktet tona të tjera

BiokomTrendafilov

PRODUKTET E FUNDIT TË SHIKUARA