AKADEMIJA SPORTIVE BIOKOM ME MEDALEJ TE ARIT NË HAPJEN E TURNIRIT NË XHUDO NË AFRIK

Xhudisti i talentuar bullgar Bozidar Temelkov gjithashtu ka bërë një sukses të madh. Sponzoruesi i Akademisë së Sporteve Biokom ka arritur një fitore prestigjioze të turneut ndërkombëtar. Në dy fundjavat e fundit Temelkov ka marrë pjesë në dy garat e xhudos - në Tunizi dhe Marok, kështu që ai ishte i 5-të në përgjithësi. Turnejet janë pjesë e hapjes së Kampionatit në Afrikë për të rinjtë nën 21 vjeç ”.