Џулија Иванова во специјално интервју за брзите методи за откривање на потенцијално загадување со микроорганизми и алергени на Биоком Трендафилов ЕООД

Како работат методите за брзо тестирање? Резултатите се добиваат веднаш? Како се читаат резултатите? Ова се само дел од прашањата, на кои што одговоривме во разговорот со експертот по безбедност на храна Владимир Сурчински. Г-н Владимир Сурчински e од компанијата Quality Austria и е експерт, аудитор и тенер по безбедност на храна. Интервјуто е спроведено со г-ѓа Џулија Иванова, одговорна за регионот на Србија, Босна и Херцеговина, Хрватска и Словенија.