БИОКОМ ТРЕНДАФИЛОВ НА ФАРМЕР ЕКСПО ГР. РАКОВСКИ

Биоком Трендафилов ЕООД учествува на Фармер ЕКСПО гр. Раковски од 12-ти до 13-ти Октомври 2018г.
Посетете на нашиот штанд за да добиете повеќе информации за нашите најнови и привлечни понуди.