PËR NE

 

"Biokom" LLC është lider i dëshmuar në furnizim dhe zgjidhje bashkohore dhe inovative për siguri dhe higjienë të lëndës së parë, produkte të gatshme dhe sipërfaqe në të gjithë industrinë ushqimore,zinxhirin tregtarë, restorante, objekte hotelierike, kompani keteringu, institucione shëndetsore, laboratore,kozmetikë, farmaci, prodhues të drithit, përpunues të drithit, bujq, objekte veterinere.

Qëndrimi ynë udhëheqës sipas të cilit udhëhiqemi në veprimtarinë tonë është kujdesi për shëndetin e njeriut përmes prodhimit të sigurtë dhe distribuimit të ushqimit të kualitetshëm përmes zinxhirit të ushqimit - "nga fusha deri në pirun".

Kompania është përfaqësues ekskluziv i prodhuesve të dëshmuar botërorë të teknologjive bashkohore për monitorim mikrobiologjik dhe fiziko-kimik të ushqimit. Përveç asaj, së bashku me specialist dhe shkenctar të dëshmuar në industritë përkatëse, zhvillojm produkte inovative personale të përshtatura sipas nevojave të klientëve tanë.