Xhuli Ivanova në intervistë speciale për metodat e shpejta për zbulim të kontaminentëve potenciual me mikroorganizma dhe alergjenë në Biokom Trendafillov EOOD

Si punojnë metodat për testim të shpejtë? A fitohen rezultatet menjëher? Si lexohen rezultatet? Këto janë vetëm disa nga pyetjet të cilëve u jemi përgjigjur në bisedën me ekspertin për siguri ushqimore Vladimir Surçinski. Z.Vladimir Surçinski është nga Kompania Quality Austria dhe është ekspert,auditor dhe trajner për siguri të ushqimit. Intervista është realizuar me znj.Xhulia Ivanova, përgjegjëse për regjionet Serbi,Bosnjë dhe Hercegovinë,Kroaci dhe Sloveni.