INTERVISTË ME Znj. DIMITRINA TRENDAFILOVA NË REVISTËN "GRATË QË BËJNË NDRYSHIME”

Në numrin e ri të revistës "Gratë që ndryshojnë" mund të lexoni një intervistë me Znj. Dimitrina Trendafilova - Drejtore Ekzekutive e "BIOKOM L.L.C”.

Në artikull do të zbuloni se cili është misioni personal dhe profesional i znj. Trendafilova, cilat vlera pretendon kompania, çfarë e bën atë të ndryshme nga konkurrentët dhe si arrin të motivojë ekipin e saj duke u dhënë atyre një shembull dhe duke i mësuar ata të të jenë të lumtur me veten dhe botën.

Ju gjithashtu do të mësoni për ndryshimet e biznesit gjatë një pandemie, si dhe produktet tona inovative - Testet Antibiotike, EnSure Touch dhe Nocospray. E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, zonja Trendafilova ndan se ku dhe si e mësoi formulën e një familjeje të shëndetshme dhe si e përcakton dhe shpjegon fjalën SUKSES.

"Për të qenë i lumtur, duhet të jesh i dobishëm" - Dimitrina Trendafilova