Kontrollë e pastrimit dhe higjienës gjatë kohës së pandemisë COVID-19. Për vetëm 10 sekonda EnSure Touch tregon se a është pastruar sipërfaqja në mënyrë efikase

E kuptojmë që cilido njeri pa dashje mundet që të jetë i eksposuar në rezik. Bartja e infeksionit mundet që të ndodh edhe në mënyrë indirekte përmes prekjes së pajisjeve,prodhimeve dhe gjësendeve tek të cilat ka prezencë të sekreteve respiratore dhe viruse. Përveç kësaj virusi vrasës i shkaktuar nga COVID-19 jeton në gjësende dhe sipërfaqe për periudhë të gjatë kohore. Gjësendet e kontaminuara, sipërfaqet dhe pajisjet janë mënyrë më e lehtë për përhapjen e infeksionit, për atë shkak e një rëndësie të veçant është që duart e personelit,gjësendet,të cilat vijn në kontakt me lëkurën dhe/ose membranën e mukozës) dhe sipërfaqet shpesh të pastrohen dhe dezinfektohen. Por çfar na garanton se pastrimi dhe dezinfektimi janë realizuar aq efikas që të kemi siguri të plotë ? Më shum se një decenie, ATF bioluminogjene përdoret si metodë e shpejtë shum efikase për validim dhe kontrollë të efikasitetit të pastrimit dhe të identifikohen burimet e ndotjes. Sipërfaqet dhe pajisjet për përpunimin e produkteve,të cilat kanë qenë në kontakt të rastësishëm me duart e personelit,sekreteve respiratore ose lëndës së pare të kontaminuar, përmbajnë sasi të mëdha të ATF,gjegjësisht adenozin trifosfat (bartës universal I energjisë), kështu që mbetjet e padukshme të ATF të mbetura në sipërfaqe pas pastrimit janë masë e saktë dhe objektive për efikasitetin e procesit të pastrimit. Për këtë arsye zbulimi i ATF në sipërfaqe pas pastrimit është tregues për pastrim jo të mirë dhe rezik të zmadhuar nga kontaminimi vijues. Biokom L.L.C ofron gjeneratën më të re të sistemit të ATF për kontrollë të shpejtë të pastrimit EnSure Touch të Hygiena – e shpejtë, kontrollë higjienike 10 sekondëshe e kualitetit të pastrimit të duarëve të personelit,të gjitha sipërfaqet dhe pajisjet të cilat janë në kontakt me personelin.

Intervistë me Steve Nason nga Hygiena në ABC10 San Diego, kanal televiziv në SH.B.A