Biokom Trendafilov në Konferencën e Njëmbëdhjetë për Mjekësinë Parandaluese

[wM: image_gallery: this]

 

Biokom Trendafilov në Konferencën e Njëmbëdhjetë Vjetor të Mjekësisë Parandaluese mbi metodat e mjekësisë kalimtare dhe ndërtimin e një rrjeti bashkëpunimi midis të gjithë atyre që punojnë dhe kanë interes të punojnë në këtë fushë.Konferenca diskutoi shumë nga problemet aktuale shëndetësore dhe zgjidhjet për problemet e tyre. Biokom Trendafilov prezantoi sistemin inteligjent EnSure Touch të gjeneratës së fundit të Hygiena International - metoda më e shpejtë, më e ndjeshme dhe e saktë për higjenën dhe kontrollin mikrobiologjik në treg. monitorim higjienik cilësor dhe ka një model modern dhe të lehtë për t’u përdorur pajisje dhe harxhuese.